Pengering venir 2 dek yang ditempah oleh pelanggan Vietnam sedang dipasang

2024/09/10 10:33

Shine menandatangani kontrak dengan sebuah syarikat Vietnam pada bulan Julai untuk pengering venir 2 dek 42 meter. Pesanan itu termasuk penunu biojisim kami, yang boleh membakar kayu buangan secara langsung untuk menjimatkan kos bahan api anda. Tempahan telah siap dan dihantar ke kilang pelanggan pada awal Ogos. Ia sedang dipasang. Jurutera kami pergi ke kilang pelanggan untuk membimbing pemasangan sehingga peralatan berfungsi seperti biasa dan pekerja terlatih sepenuhnya dan mahir dalam operasi.

Pelanggan berkata: Pengering venir bersinar benar-benar menjimatkan elektrik saya, papan yang dikeringkan sangat rata, dan harga papan yang dikeringkan oleh mesin adalah lebih tinggi daripada harga jualan asal. Kami sangat gembira dapat bekerjasama dengan pelanggan Vietnam, dan kami sangat berterima kasih atas pengiktirafan dan kepercayaan pelanggan. Kami akan bekerja lebih keras untuk berinovasi dan menyediakan penyelesaian pengeringan venir yang sangat baik untuk pelanggan yang berbeza.

mesin pengering venir.jpg