Pengering venir roller kedua pelanggan Thailand sedang dipasang

2024/07/11 11:45

Pengering venir roller 2 dek yang dibeli oleh pelanggan kami di Buriram, Thailand kini sedang dipasang dan dilengkapi dengan penunu biojisim. Pelanggan telah membeli satu peranti sebelum ini. Disebabkan oleh kenaikan harga venir kayu getah baru-baru ini, pelanggan telah mengembangkan pengeluaran dan menghubungi kami untuk membeli satu lagi. Pelanggan sangat berpuas hati dengan peralatan kami. Kini peningkatan baharu lebih menjimatkan tenaga dan penjimatan kuasa. Jurutera kami akan pergi ke tapak untuk membimbing pemasangan. Pelanggan yang ingin melihat tapak kes akan menghantar lokasi kepada anda. Mesin pengelupasan venir yang digunakan oleh pelanggan adalah dari Baishengyuan. Shine juga merupakan ejen sah Baishengyuan, dan akan memberikan diskaun lebih rendah daripada harga Baishengyuan. Kami menyesuaikan perkhidmatan mengikut keperluan pelanggan dan menyediakan anda satu set lengkap perkhidmatan sehenti (termasuk pemilihan awal, perancangan kilang, selepas jualan, sokongan teknikal dan bimbingan, dsb.). Jika anda juga sedang mencari peralatan talian venir yang berkaitan, sila hubungi kami!

pengeringan venir.jpg

Produk Berkaitan

Shine Machinery ialah pengeluar besar yang mengkhusus dalam pembangunan pengering venir kayu dan peralatan mengelupas kepingan venir. Menyediakan penyelesaian pengeluaran venir sehenti dengan pengalaman yang kaya, inovasi teknologi dan jaminan selepas jualan.